Thursday, January 12, 2012

Reiseblogg dag 10

Vel ute fra Ratugala, samles vi denne morgenen ved foten av Adam’s Peak, eller Sri Pada, som det heter her.Studentene begynte pilgrimsklatringen ca kl. 03:30, og de første kom ned igjen like rundt kl. 07:45. Fantastisk kjapt!!!

Mari skryter fælt av at hun klarte turen på 1 time og ca 45,8 minutter!!! Husk å skrive dette på bloggen!
Nå sitter vi i solsteiken og venter på frokost. Den er VEL fortjent etter å ha møtt irriterende dårlig service og dårlige forhold i Hatton. Dette området KAN bare IKKE service og turisme. VI fikk beskjed om at vi hadde fått et gjestehus med 35  sengeplasser og gode forhold. Da vi kom dit, var det bare de 17 sengene som var tilgjengelige vi fikk tildelt. Middagen har også gitt noen dårlig mage. Etter litt diskusjon, litt herjing med telefoner fram og tilbake, trusler om politianmeldelser og  litt diplomati, fikk vi omsider 33 sengeplasser på madrasser. Litt før kl. 21:00 kunne vi legge oss. Ajith, som er guiden vår, og jeg, sov i bussen sammen med sjåførene. Etter midnatt, litt pusting og pesing, fising og raping, hadde guttaboys sovna. Vekkerklokka ringte igjen kl. 01:00 og time to get up to wake up the crowd.

Vel, alt går når gjengen er så flott!
Dagen foran oss i dag er til å slappe av og hvile ut på. Vi skal til Kandy, og jeg håper kvaliteten på gjestehuset der er bra! Vi skal være i Kandy 4 dager og tre netter. Da blir det tid til besøk på te-plantasje, Kandy Dance, besøk i Tanntemplet, Elefantbarnehjemmet, Pizza Hut, KFC og mulighet for å vaske klær!!! Det sistnevnte er svært viktig for øyeblikket. De fleste har mer lukende klær enn rene nå!
SÅ etter Kandy blir det en frisk start igjen J

No comments: