Tuesday, January 17, 2012

Reiseblogg dag 13

Sigiriya var som vanlig et flott skue. Vi var først på besøk i museet, før vi besteg fjellet. På vei ned gikk vi forbi «Kobrafjellet», og litt lengre ned sto en slangetemmer med en pytonslange og to kobraer. Vi så på og jeg ble for første gang stativ for en pytonslange! Det var veldig spesielt, men samtidig en flott opplevelse.

Vel nede satte vi oss på bussen for å gå på gjestehuset. Men her trengs det utdanning!!! Vi var lovet 34 senger fordelt på 10 rom, men det var 12 som ikke fikk seng da vi kom. Etter litt organisering og diskusjoner, fikk vi ytterligere 11 senger på et gjestehus som lå veg i vegg. Her plasserte vi en gjeng som skulle reise på ballongferd tidlig neste morgen, samt andre som ikke hadde fått sine senger som lovet.
Huff, men dette ble mye for mange. Det var flere med tårer i øyekroken og oppgitte studenter er vondt å se på… MEN denne gruppa er ikke jordiske. De støttet hverandre, støttet meg, støttet guiden vår og gjennomførte nødvendig overnatting på gjestehuset. Helt utrolig!
Vi får se hva morgendagen bringer. Er fryktelig spent på gjestehuset i Anuradhapura. Det var i denne byen vi endte opp med dårlig standard i fjor, men langt fra slik vi har opplevd dette året. Vi får se…

No comments: