Thursday, January 19, 2012

Reiseblogg dag 16



Vel, dette var jo da planen, men da i skulle til gjestehus nummer 2 med studenter, satte bussen seg fast i ei sandyne. Det har tatt mannskaper hele natta, pluss hele formiddagen å jobbe med bussen. Nå er klokka snart 13:30 og vi er lovet at den skal være på veien igjen kl. 14:30. Jeg tviler på det nå.

Det skulle vise seg at bussen kom avgårde klokka 16:00. Ikke så helt værst :-)


Nå har vi hatt det fint på alle måter, men service og tilgjengelighet på hoteller har vært svært dårlig. Det er noe vi absolutt bør gjøre noe med i framtida. Prisnivået på Sri Lanka er relativt høyt i toppsesongen (som er nå) og jeg anbefaler IKKE å reise på budsjettur  i denne sesongen! Vi klarer oss greit, fordi vi er innstilt på dette, men det anbefales ikke!
Delfinene fikk vi se, og noen av jentene badet ute på havet. En flott opplevelse, forteller de. Siden vi ikke hadde buss i dag morges, tok det en halvtime lenger å få transport til safaribåtene. Det førte igjen til at vi måtte ekstra langt ut for å få se delfinene. Men da vi endelig møtte de på veien, var det store stimer med flotte slanke pattedyr som hoppet omkring båtene våre, og viste seg fra sin beste side.
Jeg sitter nå utenfor hotellet vårt og prøver å gjenvinne tålmodigheten etter gårsdagens behandling her i Kalpitiya. Det anbefales IKKE så overnatte her. Hotellet har meny, men ikke kjøkken. Ellers har de meny, men ikke maten som står i menyen… Spennende – ekstra spennende når 33studenter er veldig sultne og ikke har fått rom til å sove på…
Kjenner at det hjelper å tenke tilbake på andre ganger her på Sri Lanka, der vi har hatt det HELT fantastisk. Det har vi jo denne ganga også, men vi har blitt litt mer utfordret enn tidligere på grunn av standarden. Men det skal bli godt å komme til Negombo igjen. Komme hjem. Der kan man i det minste forvente at det man bestiller og blir lovet, også vil skje.  Jeg elsker Negombo, Sri Lanka og denne jobben!!!

2 comments:

Vidar Log Samuelsen said...

Er ikke det litt av sjarmen også? Blir jo ingen kos uten loppebitt, sopp i dusjen, utrente veier og regn!:D

Trond Kenneth A. Frestad said...

Sant nok :-)
Hører du ikke har glemt det helt du heller :-)
Takk for kommentar her på bloggen!
Håper vi møtes snart Vidar.
Ha det fint!