Wednesday, April 4, 2012

Ratugala og Adivasifolket

Et herlig møte med gode venner hos Adivasifolket, eller Væddafolket på Sri Lanka. Vi kom litt seint inn til landsbyen,men vi ble tatt imot med blomsterkranser, kurrakkankake med bananer og sort te. Utsøkt og tradisjonelt! Natta tilbrakte vi i klasserommet til en skoleklasse her, der vi i god TIF-tradisjon sov på murgolv og snorket etter beste evne ;-)

Frokost besto først av medbrakt  brød med nutella og bananer, men Ivanka disket opp med kiribat og bananer , og bed tea.

Så bar turen inn i jungelen til fots. Her delte vi ut t.skjorter spm Fredrik hadde med seg fra Flekkefjord. Tusen takk Fredrik. Du må virkelig gjøre byen din stolt av deg. Nå går over hundre barn blant Væddafolket rundt med t-skjorter fra Flekkefjord, langt inne i jungelen på Sri Lanka :-)

Etter at vi senere på dagen besøkte politiet,der Ida blant annet ble glefset på av et rådyr, dro vi sørover mot Kataragama.

På veien så vi flere ville elefanter. Den ene kom helt opp til bussen og ville ikke slippe oss videre på veien. Vi slengte ut noen appelsiner vi hadde med oss , så vi kunne komme videre. De ville elefantene viste seg enda ei gang før vi kom til Tissamaharama. Herfra skal vi på safari i morgen tidlig kl 0500. Jeg trenger mine 4 tiner på ryggen nå, så det kan dere lese mer om i morgen... Da skal vi videre til Unawatuna.


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments: