Sunday, April 8, 2012

Avslutning, lek og tårer...

I dag har jeg vært ute for å besøke venner og kjente. Fredrik var med, så det gjorde turen mye hyggeligere.

Først drakk vi kaffe med Jon Christian, som var på besøk i Negombo fra Norge. Deretter måtte vi organisere noen avtaler med hoteller om middag til kvelden. Så tok vi av til min gode venn Fawshan, som er muslim. Han har nettopp kjøpt seg nytt flott hus. Her hadde han fikset opp hele toppetasjen med fliser og trapper. Virkelig flott!!!

Etter noen biter jackfruit og saft tok vi veien om Sujantha, som er en god venn. Her fikk vi ordnet noen avtaler til han skal til Norge neste år.

Kingsleys hjem er aldri ubesøkt før vi reiser hjem. Hans flotte familie inviterte oss også på sinhalesisk nyttårsfeiring, kombinert med bursdag til en nevø. Her lekte vi og hadde masse konkurranser. Kjempegøy!!!

Hele familien var med. Barn, foreldre og besteforeldre, tanter, onkler og søskenbarn!!!

I tillegg til flokken vår selvsagt. Vi deltok på lik linje med de andre og kom til og med seirende ut av flere konkurranser ;-) Neida, det var ingenting å si på konlurranseinstinktet ;-)

Vi måtte dra litt tidligere for å rekke reservasjonen vi hadde til middagen, bare for å få vite at vi måtte vente en halv time ekstra på maten - (Sri Lanka)

God mat, godt selskap og gode venner er aldri lett å skille seg fra. Det ble en tårevåt avskjed og noen forlot nok også deler av hjertet sitt her, utenom meg...

Turen har vært flott og spennende. Nydelige mennesker med store hjerter og enorm omsorgsevne.

Tusen takk for en flott tid på Sri Lanka alle sammen!!!


Nå gjenstår en laaaaang flytur hjem til Norge.

Sjekk på web.golanka.net for å finne ankomsttider til Sola.


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments: